Υλικά (για 1 μερίδα):

  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

  • 1 κ.σ. μέλι ή σιρόπι αγαύης

  • 2 κ.σ. νιφάδες βρώμης

  • 1 χούφτα ωμά αμύγδαλα (ολόκληρα ή ψιλοκομμένα)

  • 1 κ.σ. goji berries

  • 1 μικρό φρούτο (π.χ. ακτινίδιο ή μούρα)

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το γιαούρτι με το μέλι.

  2. Προσθέστε από πάνω τις νιφάδες βρώμης, τα αμύγδαλα και τα goji berries.

  3. Γαρνίρετε με το φρούτο και σερβίρετε αμέσως.

Tip: Μπορείτε να ετοιμάσετε από το βράδυ το μείγμα (εκτός φρούτου) για πρωινό τύπου “overnight”.