Υλικά (για 2 μερίδες):
-
2 φλ. φρέσκια ρόκα
-
1 πορτοκάλι σε φέτες
-
1/4 φλ. φιστίκια Αιγίνης (ανάλατα, καθαρισμένα)
-
1/4 φλ. μαλακό κατσικίσιο τυρί (ή φέτα σε κομματάκια)
-
1 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
-
Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση:
-
Σε μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τη ρόκα με τις φέτες πορτοκαλιού.
-
Προσθέστε τα φιστίκια και το τυρί.
-
Αναμείξτε το λάδι, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι, περιχύστε και ανακατέψτε.
Tip: Δοκιμάστε να προσθέσετε και λίγα goji berries για extra γεύση και χρώμα.