Υλικά (για 2 μερίδες):

  • 2 φλ. φρέσκια ρόκα

  • 1 πορτοκάλι σε φέτες

  • 1/4 φλ. φιστίκια Αιγίνης (ανάλατα, καθαρισμένα)

  • 1/4 φλ. μαλακό κατσικίσιο τυρί (ή φέτα σε κομματάκια)

  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο

  • 1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο

  • Αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Σε μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τη ρόκα με τις φέτες πορτοκαλιού.

  2. Προσθέστε τα φιστίκια και το τυρί.

  3. Αναμείξτε το λάδι, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι, περιχύστε και ανακατέψτε.

Tip: Δοκιμάστε να προσθέσετε και λίγα goji berries για extra γεύση και χρώμα.