Υλικά (για 1 μερίδα):
-
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
-
1 κ.σ. μέλι ή σιρόπι αγαύης
-
2 κ.σ. νιφάδες βρώμης
-
1 χούφτα ωμά αμύγδαλα (ολόκληρα ή ψιλοκομμένα)
-
1 κ.σ. goji berries
-
1 μικρό φρούτο (π.χ. ακτινίδιο ή μούρα)
Εκτέλεση:
-
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το γιαούρτι με το μέλι.
-
Προσθέστε από πάνω τις νιφάδες βρώμης, τα αμύγδαλα και τα goji berries.
-
Γαρνίρετε με το φρούτο και σερβίρετε αμέσως.
Tip: Μπορείτε να ετοιμάσετε από το βράδυ το μείγμα (εκτός φρούτου) για πρωινό τύπου “overnight”.